PIZZA MAESTRO BELSELE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 442 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Maestro Belsele. Meer weten? Ontdek meer

20 apr 2024 om 21:08 Beste, Goeie kibbenuggets en lekkere burger! De lookbroodjes waren eerder smakelijk..En de kapsalon was ook superlekker (kutolijven), groetjes lilbilly
16 apr 2024 om 8:44 de pizza was zeer goed, warm en smakelijk.
13 apr 2024 om 21:15 Heel lieve mensen en lekker taco ik ging die kleine jongetje die mee was met zijn papa nog een snoepje geven maar hij was wegg insallah de volgende keer
10 apr 2024 om 9:06 Niets beter om een ongelofelijke kutdag af te sluiten dan met mijn favoriete pizza. De man die kwam leveren was dan nog eens super vriendelijk waardoor ik me direct stukken beter voelde. Bedankt!
8 apr 2024 om 20:12 Zeer lekkere verse taco! Ook altijd een vriendelijke bezorger! Altijd tevreden hier!!
8 apr 2024 om 14:09 Lekker en warm eten. Omdat we niet wisten hoe groot de taco’s gingen uitvallen, hebben we er elks 2 besteld. Ze zijn groot genoeg voor één portie en ze zijn goed gevuld. Snelle levering
7 apr 2024 om 22:22 Super lekker vriendelijk goede service
7 apr 2024 om 20:52 Super service en heel lekkere pizza s
7 apr 2024 om 19:42 Super lekker en goede en vriendelijke service
5 apr 2024 om 20:54 tussen taco zaten groenten die we niet gevraagd hadden en bij de andere zat er te weinig tussen. Gebeld en dan toch een compensatie gekregen. Nieuwe gekregen, had gevraagd om dit zonder frieten te doen. Frieten zaten er dan wel op, maar mais niet
2 apr 2024 om 20:03 Super snelle levering, bezorger was super vriendelijk en het eten was super lekker!!!
2 apr 2024 om 10:23 Lekkere pizza’s.